maandag 30 maart 2009

dag 365, 30 maart


Het jaar is rond!! Het was leuk om te doen. De winter vond ik erg lastig, maar dat vind de winter:-)
Ik ga zeker door met foto's maken, maar niet iedere dag. Mijn blog blijft dan ook bestaan. Alle bezoekers hartelijk bedankt voor de commentaren.
Tot de volgende foto dan maar!

7 opmerkingen:

Bettie zei

Goed gedaan, Jennie. Mij lukte het oneaday niet gedurende de winter, dus ik vind het van jou echt een hele prestatie. Ik blijf kijken bij je...

Godelieve zei

Gefeliciteerd Jennie! Wat een prestatie. Het was de moeite waard om regelmatig een kijkje te komen nemen, en dat blijf ik ook doen :)
Mooie afsluiter!

DymphieM zei

Proficiat! Het was een hele klus (vond ik ook), maar helemaal de moeite waard. Je hebt prachtige foto's gemaakt en deze afsluiter legt weer wegen open :)

Anoniem zei

Jennie gefeliciteerd! Ik vond het heel leuk om regelmatig te kijken en volgens mij is het je prima gelukt. Bedankt en ik blijf je volgen!

Wat mooi gezegd, Dymphie! (van die afsluiter)

José D zei

Wat een geweldige prestatie. Ik heb er erg van genoten. Ben dan ook blij dat je lekker door gaat.
Groetjes.

Marianne Bergsma zei

Het valt zeker niet mee om iedere dag weer een nieuwe foto te plaatsen maar het is je toch maar mooi gelukt het een heel jaar te doen!
Gelukkig ga je er wel mee door want ik kijk in het weekend altijd heel nieuwschierig of je nieuwe foto's er al weer opstaan!

Brigitte aka Scrappassie zei

Beter laat dan nooit, maar van harte gefeliciteerd met je succes !! Nu nog bundelen in een mooi boek, dan heb je een schitterend document voor 'later' :-)